KOSSELOGO

Logoterapialla on lukemattomia soveltamismahdollisuuksia. Puhutaan "logolisästä", mikä kuhunkin asiaan voidaan yhdistää. Myös yritykseni nimi "Kosselogo" rakentuu samalle periaatteelle. Kosselo on asuttamani maatilan nimi, ja kun tähän yhdistetään logolisä, muotoutui nimeksi Kosselogo.

Vastaanoton perustamin on monivuotisen pohdinnan tulos. Oma työhistoriani on varsin repaleinen, kokemusta on karttunut muun muassa pätkätöistä ja sijaisuuksista viimeisten 30 vuoden aikana.

Jäin eläkkeelle kuluvan vuoden helmikuun alussa ja huomasin pohtivani paljon sitä, mitä tällä lopulla elämälläni tekisin. Kun logoterapeutin koulutuksessa kirjoitettiin viimeinen neljäs vuosi omaa elämänkertaa, en kirjoittanut tulevaisuuden suunnitelmikseni mitään vapaakentän pelaamisesta tai sanaristikoiden täyttämisestä tai pelkästä villasukkien kutomisesta tv:n ääressä. Edellämainitut kuitenkin alkoivat haukata useamman tunnin päivässä.

Noista tavoista piti kuitenkin vähitellen irtautua, lasteni ja ystävieni asniokkaalla tuella. Kiitos siitä.

Ja nyt ollaan tässä. Kosselogon avajaispäiväksi valoikoitui 16.7.2020, päivä, jona täytän 64 vuotta. Lienee sopiva hetki aloittaa uusi ura.


" Jos ei nyt, niin milloin? Jos en minä, niin kuka?

Jos vait itesäni varten, niin mikä minä olen?"

Hillel